Instalatie radiologica dedicata practicii veterinare pentru animalele de companie. untitled

Generator de frecventa inalta si tub radiogen Toshiba ce ofera maximum de calitate a radiatiei la o doza si timpi de expunere foarte mici.

Blatul mesei mobil pe patru directii.

Soft integrat cu 605 programe presetate in functie de specie, talie, organele examinate.

Sistem CR (Computer Radiography) pentru digitalizarea imaginilor achizitionate. Este un sistem profesional dedicat laboratoarelor de radiologie specializate. Ofera calitatea maxima a imaginilor obtinute in cel mai scurt timp (minim 77 casete/ora). Gratie chitului de mamografie in radiologia umana acest sistem face parte din categoria celor mai performante digitalizoare in ceea ce priveste calitatea imaginilor rezultate. Din componenta sistemului mai fac parte casetele fosforice pe diferite marimi standardizate si monitorul dedicat pentru examinarile radiologice.

Soft integrat dedicat practicii radiologice veterinare.Ofera:

  • Alegerea pacientului sau proprietarului pacientului din baza de date locala sau crearea unuia nou.
  • Selectia speciei din care pacientul face parte si a regiunii anatomice (organului) ce urmeaza a fi investigata.
  • Regiunile anatomice alese pentru a fi investigate sunt strans legate si coordonate specific de diferite algoritme de procesare (Multi-FrequencyTuning Algorithm / De-noising, etc),  pentru a oferi tot timpul cele mai bune rezultate de diagnostic pe imaginea radiologica.
  • Determinarea de masuratori specifice, de exemplu: cele ale gradului de displazie de sold (Unghiul Norberg), ale inimii (cardiomiopatii), ale vaselor de sange pulmonare, ale rinichilor (renomegalii); investigatii specifice la cai, ca de exemplu determinarea gradului de laminita).